May 16, 2017 Uncategorized 0

Tijdens het hengstenconcours Zwolle International staat vrijdag 2 maart 2007 in het teken van het Paardenkrant Nakomelingen Kampioenschap. Hierin wordt gestreden onder het motto ‘Welke hengst vererft de beste sportpaarden’. Een unieke springcompetitie waarin teams van drie paarden met dezelfde vader de strijd met elkaar aan gaan.
Vanaf 2004 wordt in Zwolle het Nakomelingen Kampioenschap verreden. De Paardenkrant heeft dit jaar haar naam verbonden aan het Nakomelingen Kampioenschap. Het Paardenkrant Nakomelingen Kampioenschap 2007 vindt plaats op vrijdagmiddag 2 maart. In de klasse 1,10m/1,20m komen teams van vijf- en zesjarigen aan de start en in de klasse 1,30m/1,35m zes jaar en oudere paarden. Naast het prijzengeld voor de teams verdienen ook de fokkers van de winnende nakomelingen een premie.

Heeft u een jong talent op stal staan? Geef deze dan nu op voor het Paardenkrant Nakomelingen Kampioenschap. Iedereen mag zijn paard inschrijven; hengstenhouder, ruiter, eigenaar. Zodra de inzendingen binnen zijn beslist de organisatie of een paard in een team opgenomen wordt. Aanmelding betekent dus niet automatisch inschrijving.